Прочитај ми чланак

Трибина покрета Ослобођење „Успон и пад Александра Вучића“, говори Предраг Поповић

0

Покрет Ослобођење ће у склопу серије трибина „Разговор с народом“ овог петка имати задовољство да угости новинара Предрага Поповића, једног од највећих познавалаца, али и критичара актуелне политичке ситуације у Србији. Тема трибине ће бити „Успон и пад Александра Вучића“.

Према речима Николе Косовића, генералног секретара покрета Ослобођење, посетиоце и слушаоце трибине очекује занимљив разговор.

„Поповић је један од највећих познавалаца механизама функционисања власти у Србији, будући да је изблиза пратио успон Александра Вучића и његову трансформацију у ово што имамо данас: диктатора, издајника и координатора криминалних кланова“, истиче Косовић.Генерални секретар Ослобођења каже да ће се најзанимљивији део разговора тицати анализе начина на који ће актуелни режим пасти с власти.

„Свакоме једном дође крај и ничија није до зоре горела. Пад ове власти ће бити бржи него што мислимо, а на нама као народу је да се спремимо за тај моменат“, додаје Косовић. 

Трибина ће се одржати у петак, 22. октобра са почетком у 19 часова, у просторијама покрета Ослобођење у Београду, на адреси Таковска 23.

Из овог покрета наглашавају да ће заинтересовани моћи да прате директан пренос догађаја на фејсбук страници покрета, као и на јутјуб каналу Србин инфо.