Прочитај ми чланак

ТРАЖИ ОСТАВКУ: Веља Илић открио највећу бруку у историји Србије…

0

Председник Нове Србије Велимир Илић озјавио је данас да ће та странка одлуку о томе да ли ће учествовати на предстојећим парламентарним изборима донети на Скупштини Нове Србије која је заказана за 5. октобра.

„Коначну одлуку донеће Скупштина странке. Ја се надам да ћемо донети одлуку да изађемо, јер нама ништа друго не преостаје него борба. Неки су себе прогласили једином опозицијом у Србији и одлучили се на бојкот и етикетирају све оне који мисле другачије. Ја вас сада питам шта после бојкота? Шта значи бојкот? Повућићете се , пустићете Вучића да направи двотрећинску већину, да промени Устав, преда Косово, а ви ћете од тога да оперете руке и да скинете одговорбност са себе и онда да се вратите у политику када све буде завршено. Ово није моменат за повлачење већ за борбу. И немој више да етикетирате оне који другачије мисле . Овде се ради о томе да су у питању две борбе – једна , та Вучићева и ваша – борба за власт и ова друга коју ми хоћемо да водимо – борба за Србију. Мени је жао, али ми Нова Србија ничим ни од кога нисмо уцењени. Ми не идемо по мишљења у стране амбасаде. А једино за шта се боримо је Србија. Србија у којој геј парада неће бити врхунско достигнуће владе, као што је то сада“, рекао је Илић на конференцији за новинаре.

Он је казао да је Ана Брнабић „уништила Србију и осрамотила је у Европи ,а сада и у Београду“.

„Та геј популација ничим није угрожена, имају своје клубове, нико их не дира. Њихов циљ није борба за њихова права , него уништавање породице и оних традиционалних вредности на којима Србија почива. Ана Брнабић је главни представник тога. Она је послата да нас уништи. На шетњи тих гејева носили су слику Патријарха и Митрополита Амфилохија са увредљивим порукама. Нико није реаговао. У тој колони је ишла премијерка са оном својом девојком. Полиција је то мирно гледала, а ту полицију плаћамо ми као народ. Позивам све вернике да се овоме супротставимо, да спречимо да нам деца расту у овом неморалу и болештини“, рекао је Илић.

Он је додао да је „ њихова ствар шта ће они да раде у њиховој кући, али да нико неће да трпи терор на улици и у држави од геј активиста и понижавање и породице и цркве и државе“.

„Зато ми из Нове Србије тражимо да Брнабићка хитно поднесе оставку, јер она једино што је успела успела је да уништи Србију“, истакао је Илић.

Председник Нове Србије је казао да је Вучић у Прањанима на прослави поводом спашавања америчких пилота у Другом светском рату „такође осрамотио Србију, јер је пустио Кајла Скота да каже да је Косово независно.“

„Па људи ми смо потпуно понижени , ово нема даље. Та прослава је прављена и пре 20 година , али како доликује. Ова Америка није она која нам је била савезник. Сендвичари на наредбу аплаудирају Скоту који нам у лице каже да је Косово независно. Вучић прича о спашавању америчких пилота , тако што изврће историјске чињенице. Ни једном реченицом није поменуо да је у томе учествовала Југословенска краљевска војска и да је та операција изведена и организована под командом генерала Драже Михајловића. Зато позивам све монархисте и припаднике Равногорског покрета да се изборимо за истину“, казао је Илић.

Он је рекао да је Новој Србији приступио Српско-руски покрет и представио председника Слободана Димитрјевића.

Димитријевић је казао да је тај покрет одлучио да се прикључи Новој Србији , јер је проценио да је Нова Србија једина права опозиција која има снаге и воље да се бори за бољу и уређенију Србију.

Он је изразио уврење да једино борбом може да се победи садашња власт која свакодневно наноси штету Србији.

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!