Прочитај ми чланак

ТРАНСФЕР БЛАМА Весићев перформанс на ТикТоку (ВИДЕО)

0

Вечити заменик градоначелника Горан Весић на све начине жели да привуче пажњу, будући да, како стоје ствари, Александар Вучић има новог миљеника (Шапића), али је након свих тих покушаја човека који води Београд став грађана јединствен - нека Весић ништа више не покушава.

Остаће упамћен Весић као човек који је променио опис нашег главног града, памтиће га људи по радовима који су трајали месецима, раскопавању улица, препакивању коцкица на Тргу Републике, фонатанама које преливају…

Међутим, није то све од његових достигнућа. Јер, када је видео да ће Александар Шапић, сва је прилика, да заузме његово место, на све начине је покушао да привуче пажњу.

Прво је копирао шефа, па је на Инстаграму, попут Вучића, објављивао како се храни. Затим је отворио ТикТок, на ком је уписан као Сићве011, да би након тога пио воду из базена.

Али, сада је, општи је утисак, превазишао све претходне покушаје, па је на ТикТоку освануо Весићев видео који никоме није јасан, а који је код свих изазвао трансфер блама.

Наиме, у том видео снимку Весић најпре удара песницом о песницу, након тога аплаудира, да би на крају показао три прста. А док траје тај перформанс, на видео снимку је исписан текст.

@sicve011

#beograd #gradbeograd #belgrade #fyp #themagicbomb #challenge #trend #srbija #srbijatiktok #trendiing #balkantiktok #balkan #serbia #foryou

♬ The Magic Bomb (Extended Mix) – Hoàng Read

Најпре је изашао текст на коме је писало: „Питања која ми је најчешће постављају као заменику градоначелника“, након чега се појавило и прво питање:

– Да ли ћу наставити да решавам проблеме у Београду? – након чега је уследио Весићев текстуални одговор: „Да, наравно, само пишите предлоге.

– Да ли ће таблети бити само за учење? – гласи питање, а онда перформанс вечитог заменика градоначелника и одговор „Да, наравно“.

– Да ли ћу довести „Манескин“ у Београд? – гласило је питање, а онда и Весићев одговор „Можда“.

Заменик градоначелника је очигледно помислио да је ова објава „кул“, али корисници друштвених мрежа нису одушевљени. Тако су Весића твитераши почастили коментарима: „Трансфер блама“, „Јако ми је непријатно“, „Ау, друже“…