ТРАЈКОВИЋ: Од када је Вучић на власти, Срби се плаше Срба

0

Председница невладине организације Европски покрет с КиМ Рада Трајковић је, на шестом по реду протесту у Београду, поручила Вучићу: Ако признајеш правни систем Косова, изручи Милана Радоичића Приштини, не прави од Београда сигурну кућу за криминалце. Ми тражимо да се Срби не плаше Срба, а од када је Вучић на власти, ми се плашимо Срба, навела је.

Рада Трајковић је, говорећи о убиству Оливера Ивановића, рекла да је „туга у нама“. Прво кад се Милошевић појавио, морао је да покори Србе с Косова, и Вучић, да би се исто устоличио, покорио је Србе с Косова, рекла је Трајковићева.

Foto: N1 (Arhiva)

– Убили су нам Оливера, најбољег међу нама… Мислили су да смрт Оливера треба да промовише немогућност живота Срба и Албанаца, да разграничење буде будућност… Он им је и мртав показао, јер су изашли и комшије Албанци да га испрате на последњи пут, жалили су свог комшију, и тако је план Вучића и Тачија постао план неостварив – додала је.

Оценила је да Вучић има компромис са свима, са Тачијем, Харадинајем, осим са поштеним народом. Тај компромис је противан Уставу Србије, Резолуцији 1244, противан је паметним људима, то је компромис издаје, истакла је Трајковићева.

– Милошевић је на Газиместану најавио реконструкцију унутрашњих граница Југославије, платили смо је убијањем, етничким чишћењем, смрћу и несрећама. Вучић најављује разграничење, као регионално уређење Балкана – са новим исељавањем, са новом несрећом, са новим убијањем – рекла је Трајковићева.

Она је додала да је Вучић признао правни систем Косова, потписао то, али да га не признаје једино, како је рекла, за мафијаше. Трајковићева каже да је Вучић у Београду увео „полиграф правду“ за Милана Радоичића, који је осумњичен да је умешан у убиство Оливера Ивановића. Ако признајеш правни систем Косова, изручи Милана Радоичића Приштини, не криј га по Београду, не прави од Београда сигурну кућу за криминалце и мафију, додала је Трајковић.

– Не тражимо ми Срби много. Ми тражимо да се Срби не плаше Срба. А од када је Вучић на власти, ми се плашимо Срба – казала је Трајковић.

„Овде шетамо различитих идеја. Једни воле Русе и несрећни су што (руски председник Владимир) Путин доноси орден за таквог човека. Шетају и они који поштују Америку, али несрећни су што је (амерички председник Доналд) Трамп послао писмо Вучићу, јер знамо да је тај исти Вучић, из Скупштине Србије, организовао навијаче да пале америчку амбасаду… Овде су и они који воле ЕУ, али и они не прихватају да Вучића и даље вреднују, јер једно је обећавао (немачкој канцеларки) Меркеловој, а друго јој је радио иза леђа…“

Овде сам да вам кажем да је владика Теодосије, чувар Срба на Косову, доживео да Српска листа забрани долазак у цркве за време божићних празника, навела је Трајковићева.

– Овде смо због различитих идеја и шетамо из различитих мотива, али сви волимо Србију, и шетамо за добро Србије, а нема добра Србије док не оде Вучић – додала је уз оцену да „он пада и да ће пасти брзо“.

– За Србију демократску, за Србију поштену, за Србију какву смо заслужили. Хвала вам свима – казала је Трајковић окупљенима на шестом протесту под називом „Један од пет милиона“.

                          ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

Подели:

15 коментара “ТРАЈКОВИЋ: Од када је Вучић на власти, Срби се плаше Срба

 1. поп Ђоле што га срБи воле каже:

  Откад ти Радојка гинеш за Србе на Косову из свог стана на Врачару, Срби се гаде срБа….

 2. Боги каже:

  Ne boje se Srbi Srba, nego POTOMAKA probranog, najvećeg, polupismenog i poluretardiranog Srpskog ološa koje je Tito doveo iz najvećih zabiti C.Gore, BIH, Like, Korduna, u BG, dao im otete stanove, vile, sponzoruše da ga čuvaju. A Srbe iz Srbije u potpunosti eliminisao iz celokupnog odlučivanja o Srbiji. I POSLE TITA TITO!

  1. поп Ђоле што га срБи воле каже:

   Бити поражен и БОЈАТИ СЕ (!!!), 70 година подјармљен од „полуписменог, полуретардираног, а ПРОБРАНО највећег олоша“ је велика срамота ако мене питаш…
   Шта би тек рекао и чему ли би се надао тако леп, висок, плав, паметан а храбар да је Тито пробирао најпаметније, најјаче и најваљаније Личане кад ниси кадар доакати оваквима какве их описа ?!

  2. поп Ђоле што га срБи воле каже:

   Бити поражен и БОЈАТИ СЕ (!!!), 70 година подјармљен од „полуписменог, полуретардираног, а ПРОБРАНО највећег олоша“ је велика срамота ако мене питаш…
   Шта би тек рекао и чему ли би се надао тако леп, висок, плав, паметан а храбар да је Тито пробирао најпаметније, најјаче и најваљаније Личане кад ниси кадар доакати оваквима какве их описа ?!

  3. Мајстор каже:

   „тито“ и јесте „пробирао“ најпаметније, најјаче и најваљаније личане и остале, али за метак у главу. Или то или да се повуку са Динарском Четничком Дивизијом у Италију. Нема друге. Ко да доака фуакари? Фукара је сатрла војску, уз помоћ совјета и запада. А потомство индоктринирано. Према томе, КО?

  4. поп Ђоле што га срБи воле каже:

   Па ви млади почетници који сте вредни један за стотину ове личке фукаре зар не? На овом порталу вас има најмање чета.
   Шта је за Обилића буљук турака мајсторе? :)
   Само кад бих још знао шта си тео рећи?
   Знаш ли ти? Ајде испонова, али полако и са разумевањем…

  5. поп Ђоле што га срБи воле каже:

   Па ви млади почетници који сте вредни један за стотину ове личке фукаре зар не? На овом порталу вас има најмање чета.
   Шта је за Обилића буљук турака мајсторе? :)
   Само кад бих још знао шта си тео рећи?
   Знаш ли ти? Ајде испонова, али полако и са разумевањем…

  6. поп Ђоле што га срБи воле каже:

   Па ви млади почетници који сте вредни један за стотину ове личке фукаре зар не? На овом порталу вас има најмање чета.
   Шта је за Обилића буљук турака мајсторе? :)
   Само кад бих још знао шта си тео рећи?
   Знаш ли ти? Ајде испонова, али полако и са разумевањем…

  7. ЉУБО ЂУРАНОВИЋ СА ЦЕТИЊА каже:

   Боту, склони тог Титовог зликовца, преобученог у партизанску униформу са петокраком на глави Црногорца “ попа “ Владимира Зечевића, чију слику користиш и идеологију настављаш, а до јуче си користио српску шајкачу, под именом моћни Ђоле Јанговић.

  8. поп Ђоле што га срБи воле каже:

   Успео си да укапираш ко је ко, али ниси у стању да укапираш какву си срамоту и поругу за себе и своје „србенде“ горе нажврљао бедо почетничка?
   Да ли је могуће бити толико глуп, кукаван и обезмуђен, а да те не боли?
   Мене душа боли само кад прочитам шта лупетате, не знам шта би било да ми је све то у глави; вероватно бих просвирао метак кроз њу да бол умине…

  9. Milan каже:

   Hi Bogi ode ti daleko, kao i ova gospodja gore. Istina da Srbiju i Beograd nisu zanimali polozaj (klanje)Srba u Drzavi NDH, imali su cak dobre diplomatske odnose sa tom Drzavom to moras da znas. Gospoda u Beogradu su isla u Pozoriste ,…dok su u tim zabitima Srbi ginuli. Bogi moras i ovo da znas svako mora da plati svoje. To su Bozji zakoni ili prirodni ako hoces. Srbi u tim zabitima su platili u te proklete 4 godine, a ovi Pozorisni Srbi polako godinama okupacije. I danas mnogi neznaju zasto Srbija ima sadasnje probleme zato sto je odlucila da placaju godinam, dok Srbi iz Krajine platili su svoje u ratu 1991-96. i sada im je odlicno u Australiji Kanadi…. Da bi nekom bilo Dobro mora da zna i za Lose. Svako Dobro Bogi i Gospodji Trajkovic nevalja vam sto djelite Srbe.na takav nacin i sto Vam je problem jedan Srbi kojeg izabrase ostali Srbi. Gde Vam je postovanje prema tim ostalima.

  10. Боги каже:

   КЛАСИЧНА УДБАШКА ПРИЧА: „Србе из Србије нису занимали Срби у Босни и НДХ за време рата него су се проводили у позоришту“. Камо среће да их нису занимали, данас не би имали проблема са њима. Недић је главом платио то што је спасавао Србе из НДХ и Босне ( што чак и твоја УДБА признаје ) . Убили су га безбожници – атеисти – конвертити – комунисти – интернационалисти ( као и ови данас на власти ). А што се тиче позоришта сваки други, трећи дан Немци су затварали улице у Београду, купили младе, здраве и јаке и слали у радне логоре у Немачку. Тако су покупили моја два рођена стрица,а трећег су убили твоји и Титови добри Личани, Херцеговци, Црногорци на Голом отоку ( Црногорац Јово Капичић, шеф логора на Голом отоку ). И ти се позиваш на Бога?! Знаш ли ти колико је комуниста било пре рата у Србији? Најмање од свих република. Ту кугу је Тито довео из горе наведених вукојебина. А ови на власти данас су њихови потомци. По теби нећемо се делити на оне који отписују део Србије и они који то не дозвољавају? Све до једне партије на власти вође су из тих питомих и паметних крајева изузев Обрадовића и Стаматовића. Срам те било! Покупи ти ове па их води у Канаду и Аустралију, да су њихови очеви отишли ’45. тамо, Србија би сасвим другачије изгледала. Паметном је и оволико доста, а УДБИ никад није доста! Као незасита аждаја стално је гладна, као и ови на власти.

  11. поп Ђоле што га срБи воле каже:

   Недић је главом платио зато што је био Хитлеров гаулајтер за Србију.
   Победили су они који су ратовали против Хитлера, који су поднели велике жртве у тој борби, па је био ред и да по ратним законима казне оне на супротној страни.
   То тако ради.
   Да је победио Хитлер, Недић би побио све који су носили звезду на капи плус Чичине са кокардом зар не ?
   у сРБИЈИ ЈЕ ПРЕ РАТА БИЛО МОЖДА НАЈМАЊЕ КОМУНИСТА, АЛИ ИХ ЈЕ ПОСЛЕ РАТА БИЛО НАЈВИШЕ. тО ГОВОРИ САСВИМ ДОВОЉНО КО СУ сРБИ И ШТА ЈЕ сРБИЈА.

  12. Milan каже:

   Mlad sam za UDBU ,a komunista nikad nisam bio. Ako si citao pazljivo tekst priznao sam da ste pod Titom bili okupirani i valjda je jasno kako se okupator ponasa. Drugo valjda znas kadrove koji su iz Srbije i koji su upravljali Srbijom u to vreme. Trece Srbi iz tih“ zabiti“ da nisu otisli u partizane fizicki bi nestali. Cetvrto o J.K. suvisno je trositi reci.Peto nisi ti podjelu Srba napravio na one koji su za podjelu Srbije i koji su protiv, nego na one koji su u Srbiji i one van Srbije . Sesto koliko mi je poznato Srbi u Srbiji na referendumu ce odlucivati o nekom izdvajanju iz Srbije ako bude bilo.Sedmo na kraju sam zamolio da postujete odluke vecine Srba u Srbiji. Osmo mnogo si ogorcen sto znaci ne radis nista konstruktivno . Potpuno te razumijem i nadam se Vasem zajednistvu u Srbiji jer samo tako mozete resiti probleme pakost i zloba nigde ne vode.Svako dobro Bogi.

  13. поп Ђоле што га срБи воле каже:

   Недић је главом платио зато што је био Хитлеров гаулајтер за Србију.
   Победили су они који су ратовали против Хитлера, који су поднели велике жртве у тој борби, па је био ред и да по ратним законима казне оне на супротној страни.
   То тако ради.
   Да је победио Хитлер, Недић би побио све који су носили звезду на капи плус Чичине са кокардом зар не ?
   у сРБИЈИ ЈЕ ПРЕ РАТА БИЛО МОЖДА НАЈМАЊЕ КОМУНИСТА, АЛИ ИХ ЈЕ ПОСЛЕ РАТА БИЛО НАЈВИШЕ. тО ГОВОРИ САСВИМ ДОВОЉНО КО СУ сРБИ И ШТА ЈЕ сРБИЈА.

Коментари су затворени.