Прочитај ми чланак

Тома Мома напао Малагурског, па добио одговор: Ја вас плаћам, оставка бре!

0

Борис Малагурски, српски филмски редитељ осврнуо се вест која је јутрос запрепастила грађане Србије - да је за логотип ЈП "Путеви Србије" дало 5 милиона динара, затраживши оставку новопеченог министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Томислава Момировића, уз констатацију "пошаљи СМС за лечење детета док држава даје €42,500 за израду новог логотипа". Наравно, на његове речи одмах је реаговао Момировић, рекавши да је ово "лажна вест", иако је ова информација објављена на порталу јавних набавки!

– Господине Малагурски, Ви мора да сте тотално полудели када можете да поверујете у овакву лаж – написао је Тома Мона на свом Твитеру, а онда му је Малагурски приложио и доказ.

Међутим, новопечени министар се више није оглашавао. Вероватно је укапирао да је ова информација објављена управо на државном порталу јавних набавки, и да не може бити лажна никако.


– Дакле, тврдите да држава шири лажи? На државном порталу све пише. Шта је ту лажна вест? И да Вам више не падне на памет да ме вређате – ја плаћам Вас, мене и све грађане да служите, је л’ јасно? 5 милиона динара за лого? Ма оставка одмах, бре – написао је Малагурски.

Redizajn logoa od 5 miliona dinara

Подсетимо, јавно предузеће Путеви Србије које и даље у статусу в.д. предводи Зоран Дробњак, надмашило је сваку могућу границу.

На списку трошкова овог предузећа за четврти квартал ове године нашао се, ни мање више него редизајн логоа, чија цена не износи неколико десетина евра за колико се може наћи дизајнер који се бави овом облашћу, већ пет милиона динара.