Прочитај ми чланак

Ти који читаш овај текст, ТИ си тај који је издао Косово и Метохију

0

Србине, ако читаш овај текст, знај да си ТИ онај који је издао Косово и Метохију и избрисао државу Србију. И ја са тобом, који пишем овај текст.

Можда се чини да је наслов преоштар и непримирен? Преблаг је. Јер, ако свако од нас не предузме све што може да спречи велеиздајника Александра Вучића и његове усташке кербере да потпишу немачко-француски споразум по којем тзв. Косово добија столицу у УН, онда смо сви само његови саучесници и проклетство издаје Бога и отаџбине пашће и на нас.

FOTO: N. S.

Кукање на друштвеним мрежама и у кафани се пред Богом неће важити. Само дела. Неће остати само Вучић упамћен као историјска битанга, већ сви ми са њим заједно. Стидеће нас се и проклињаће потомци.

Дакле, издајници Косова и Метохије биће све политичке партије и сви политичари, интелектуалци који не позову (бар) на демонстрације и устанак против ове издаје. Ко то не уради боље да се одмах повуче са политичке сцене и да се завуче у удбашке мишије рупе.

Ако не стане на чело колоне одбране Космета (па макар то значило и да се супротстави хуљи с Андрићевог венца) , патријарх Порфирије неће бити српски патријарх, већ узурпатор Трона Светог Саве и агент Кристофера Хила.

Не само да ће бити издајници, већ пред Богом неће бити ни свештеници – сви они који буду наставили да лицемерно држе службу, а не буду дигли глас против распећа Космета и предаје Пећке патријаршије. Без Космета нема ни Српске православне цркве. Она ће постати некаква недефинисана верска заједница, приљежна да се утопи у глобалистичке, псеудоправославне трендове.

Проклети ће бити сви ботови и удбашки кербери, који за 30 сребрњака, покушавају да правдају потезе уцењеног криминалца Вучића. Семе вам се затрло.

Да ли ће и даље да ћуте војници и полицајци? Многи од њих су пореклом с Космета. Да ли ћете смети да се погледате у огледало? Нисте ви јунаци, ви сте кукавице и бедници. Баш као и такозвани навијачи. Баш као и Вучић. Ви сте они који ће надолазећу руску армију дочекати, не као саборци, већ као пудлице у униформи квислинга и слуге глобалистичких фашиста Александра Вучића.

Где су српски Обилићи и Принципи? Да устану против окупатора инсталираног на Андрићевом венцу. Да их историја упамти као свете хероје.

И на крају, где смо ти, који читаш ово, и ја који пишем? Хоћемо ли у вечност као проклети уз лажног вука, а заправо кучку Александра Вучића или у нама још има Бога и жеље за отпором. Пробуди се и пробуди све своје ближње, не само по питању Космета, већ за копање литијума, окупацију глобалиста… Преклињем те. Кренимо заједно у борбу и за ослобођење и за спас наших душа. Устанак или нестанак.