Прочитај ми чланак

Тешке речи Трифуновића и Ковачевића; Сергеј плаче и бежи, осим ако је са Паном…

0

Лидер ПСГ и глумац Сергеј Трифуновић синоћ је полемисао са редитељем Синишом Ковачевићем.

Наиме, Ковачевић се први огласио поводом инцидента од пре два дана, када је у Кнез Михаиловој један пролазник насрнуо на Трифуновића.

„Знајући Сергеја, он, кад је фрка, обично плаче, извињава се или бежи. Осим кад је са Паном или Легијом. Много ми се јуче курчио и кочоперио. То наводи на закључак да је одлучио да се мало бави режијом. Код глумаца у његовим годима то није ретка појава. Ем главњак ем сви пишу о теби“, написао је на Твитеру редитељ, који је иначе у странци Вука Јеремића.

На то је Трифуновић одговорио:

„Синиша драги… ниси овако писао када ми је Лончар послао УКП у фондацију. Али ћу претпоставити да ти је неко неписмен и малициозан хаковао твитер налог.“

Ту њихова подбадања нису престала.

„Серјожа мили. Тада твоји сарадници нису писали да ти моја странка црта мету на челу и стоји иза покушаја атентата на тебе“, поручио је редитељ.

Трифуновић је објавио Ковачевићеву објаву из октобра 2018. године, поредећи је са јучерашњом, од које је почела расправа.

Стара порука гласила је: „Драги Сергеј, на једној страни је таленат, доброта, шака која брише сузу… Мало ли је. Пружена рука са жутом дуњом. На другој септичка јама прекривена глибом и пуне шаке. Одбраниће те дечији осмеси и родитељска захвалност. Здрав ми буди Храбриша и Добрице“.

Упоредивши ове две поруке, Трифуновић га је упитао:

„Да ли можеш да ми објасниш моменат у коме сам од “Храбрише”, постао онај “који плаче, извињава се и бежи”? Питам због карике у личном развоју, а сигуран сам да је интелектуална громада таквог кова, у стању да ми да одговор на питање. Хвала.“

Одговор на ово питање није стигао, али јесте нека врста његове најаве.

„Сад тек видех ову упоредну анализу. Наравно да интелектуална громада може да објасни моралном глечеру све што га занима, али не у 280 карактера. Укључујући и мало подсећање на изузетке у једначењу сугласника по звучности. ПоДсети ме, на пример. Ту сам увек за тебе. Ево, дао сам реч.“