Прочитај ми чланак

ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ НЕКАДАШЊЕГ ВУЧИЋЕВОГ ПРИЈАТЕЉА На челу Србије је мафија и геј лоби

0

За продукцију Балкан инфо, у емисији „Интервју”, код Теше Тешановића, гост је био Ђорђе Вишекруна, по његовим речима дугогодишњи „интимни” пријатељ Александра Вучића чију је фејсбук страницу и администрирао једно време.

Током емисије Вишекруна, осим што је рекао да Вучић има хомосексуалне склоности, оптужио је будућег председника Србије да је од СНС створио мафијашку хоботницу која немилосрдно пљачка Србију.

Оптужбе је своје Ђорђе Вишекруна је потркрепљивао са СМС порукама које је наводно добијао од српског премијера, односно разним фотографијама које је донео у емисију и показивао гледаоцима.
Како су тврдње Вишекруне, више него озбиљне, једино после овакве емисије преостаје или да Државно тужилаштво њега позове, да као заштичени сведок сведочи о огромној корупцији у оквиру владајућег СНС режима или да Александар Вучић, Александар Вулин, Милош Вучевић и остали, који су споменути као вође мафијашког СНС клана, али и као припадници геј лобија који наводно влада Србијом, подигну оптужбе за лажи и клевете против Вишекруне.

Уколико се ништа од овога не деси – нити буду покренути оптужбе против СНС режима за корупцију нити оптужбе против Вишекрунића за лажи и клевете – онда значи да су многе тешко оптужујуће ствари, које су изнете у емисији, тачне, да је Србија под влашћу буквално мафије и геј лобија, те да свака сарадња патриотске опозиције са таквим режимом, по било ком питањем значи дубоку колаборацију и издају српских националних интереса, односно да је дужност сваког српског патриоте да се таквој власти супротстави.

Треба на крају напоменути да је Ђорђе Вишекруна сам рекао више пута да је масон, и сад присталица проевроских-нато снага у Србији, па његове садашње оптужбе треба узети и у том контексту, односно да је уствари могуће спиновање Запада против Вучића у циљу његовог уцењивања или рушења пошто је лидер СНС у последњој години ипак показао, у пар наврата, да му је стало и да са Русијом има добре односе, те да неће слепо водити антируску спољну политику као што је воде тренутно власти Црне Горе и Хрватске на Балкану.

После свега наведеног погледајте интервју Ђорђа Вишекруне, који је он дао Теши Тешановићу за Балкан инфо, па о свему сами донесети свој суд.