Прочитај ми чланак

Тепић: Вучић би послао Невољу да ме нападне, али је спречен

0

Коментаришући данашњи инцидент у Панчеву, потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић за Нова.рс каже да је председник Србије Александар Вучић послао своје јуршнике како би је спречили да покаже доказе о његовим везама с Вељком Беливуком, званим Веља Невоља.

Подсетимо, на конференцији за новинаре потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић, на којој је данас говорила о лицима повезаним са Вељком Беливуком, дошло је до инцидента када су окупљени симпатизери СНС насрнули на Тепић.

Конференција, на којој је Тепић изјавила да су бакљаде на крововима зграда у Панчеву, у знак подршке СНС, организовали и спроводили сарадници и чланови криминалне групе недавног ухапшеног Вељка Беливука, званог Веља Невоља, обележена је великим присуством противника њене политике.

Такође, конференцију је обележио бизаран и насилан инцидент, кад је један од окупљених потпредседницу ССП гађао живом кокошком.

Говорећи о данашњем инциденту, Тепић за наш портал каже да је у питању чист фашизам, те да је Вучић послао своје јуришнике да је спрече да покаже доказе о његовим везама са Беливуком.

“Он би вероватно послао и Вељу Невољу да није спречен, али у немогућности је послао Ловрековића да баца кокошке на мене у бедном покушају провокације. Ипак, морам да кажем да их овај фашизам неће спасити од истине”, рекла је она, најављујући да ће већ сутра одржати нову конференцију за медије.

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић, изјавила је данас, на конференцији за медије одржаној у Панчеву, да су бакљаде на крововима зграда у Панчеву, у знак подршке СНС, организовали и спроводили сарадници и чланови криминалне групе недавног ухапшеног Вељка Беливука.