Прочитај ми чланак

Тепић: У заплењеном телефону наге фотографије МАЛОЛЕТНИХ ЋЕРКИ Палминих сарадника

0

Желим са овог места да питам да ли су Тужилаштву достављени докази из мобилног телефона најближег Палминог сарадника, који је заплемљен пре неког времена. Он је у поседу полиције. У том телефону налазе се фотографије и снимци нагих малолетних ћерки Палминих најближих сарадника, који су на највишим функцијама у Јагодини - упитала је Мариника Тепић, потпредседница ССП, на конференцији за новинаре, поводом нових сазнања о афери "Палма" и како је рекла, организованом подвођењу малолетница, у Јагодини.

– Зашто се ово крије, зашто се заташкава и ко то чини, јер је телефон заплемљен на изборни дан 21, јуна прошле године. Да ли се овим доказима неко уцењује, да ли се тргује информавијама, да ли се прети и ко кога штити. Ово је једна од најскандалознијих информација – открила је Тепић.

На тим фотографијама и снимцима су, свакако, компромитујући садржаји рекла је Тепић и додала:

– Мени је веома значајно да кажем да су се људи из Палминог окружења охрабрили да допринесу овоме. Драган Марковић је лице на положају и за ово кривично дело запрећена је искључиво затворска казна. Зато тражимо да се поступи по кривичној пријави једног од лица које је поднета у понедељак и да приведу Палму“, рекла је Тепић.

Она је питала и да ли је полиција позвала професора Вералдија, бившег италијанског конзула, да да свој исказ.

– Јер је моја колегиница Санда Рашковић Ивић врло прецизно описала о овим околностима и ономе што је професор рекао. Палма је рекао да је Ивић лагала, а да је професор Вералди све демантовао. То је лаж. Он је у свом писму само рекао да се не сећа баш добро и да не би волео да буде уплетен у ову аферу. Ниједном речју није демантовао оно што је госпођа Ивић рекла – рекла је Тепић.