Прочитај ми чланак

Тепић у Прокупљу: Док Вучић шминка Победника, од људи широм Србије прави губитнике

0

„Док Вучић, Весић и њихова клика шминкају Победника у главном граду, 300 километара даље у Прокупљу људи се осећају као губитници, јер су очајни што готово да нема породице која није испратила неког свог у једном правцу трбухом за крухом“, рекла је Мариника Тепић, потпредседница Странке слободе и правде, данас у Прокупљу.

Тепић је у оквиру кампање за бојкот посетила данас Прокупље, а оно што су јој Прокупчани казали, навела је она, јесте да „једино што данас у овом граду цвета, јесу школе за учење немачког језика, те да млади људи већ сада најављују свој одлазак из Србије“.

ФОТО: Странка слободе и правде

„Не смемо дозволити да Вучић и његов режим поново располути наше породице у миру, онако како је пре 20 година то чинио у рату. Ово је последња прилика да наша генерација заврши овај посао и да спречи овај режим да надаље влада мржњом, страхом и репресијом“, поручила је Тепић, а преноси Странка слободе и правде.

Зато, навела је Тепић, у Прокупљу се данас проглашава бојкот лажних избора – фарсе коју Вучић спрема на пролеће“.

„Нећемо да се ваљамо у ономе што су сами закували. Избора нема. Али за изборе ћемо се изборити и тада ћемо победити“, рекла је Тепић.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!