Прочитај ми чланак

Тепић: Палма доживео цивилну смрт, памтиће се као организатор педофилије

0

Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић оценила је да је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма, оптужен за подвођење жена и малолетница на журкама у Јагодини, доживео "цивилну смрт" и да ће "док је жив бити упамћен као организатор педофилије и проституције".

– И то је нешто о чему постоји много сведочења, много жртава, много очевидаца и то зна и Вучић, и то зна и Палма, и то знају и њихове породице и њихови сарадници и породице њихових сарадника. Али је тужилаштво повукло ручну, дакле није рекло да је одустало, али је повукло ручну и рекло да у овом тренутку не може да иде даље – рекла је Тепић у Пожаревцу.

Она је оценила да је Вучић стао у одбрану Марковића „од момента када му је обезбедио одбрану на телевизијама са националном фреквенцијом“.

Додала је и да је Марковић „претио и застрашивао“ и сведоке и њих коју су отворили процес, али и да је давао „лажне исказе да је узнемирен, да га угрожавају и да му желе несрећу“.

– А ја га се сећам једино како игра коло по телевизији и како се весели унапред тој својој победи коју му је Александар Вучић обезбедио – рекла је Тепић.

Она је оценила и да се тај случај неће довести формално-правно до краја „докле год ова власт буде на снази“.