Прочитај ми чланак

ТЕПИЋ О ПРЕТЊАМА: Нема чекића којим могу да ме застраше!

0

"Живимо у атмосфери где застрашују све слободоумне људе. У малим срединама људи због тога губе посао, егзистенцију, а ја сам им мета због тога што не дам камарили да се извуче, да се све то заборави, да се олако пређе преко лоповлука, лажи и бахатости, а нарочито преко понижавања ама баш сваког човека који није тапшач режиму", казала је за Нова.рс потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић, поводом претњи који су јој данас упућене.

Подсетимо, потпредседници Странке слободе и правде Мариники Тепић, непозната особа упутила је претње у којој истиче да је потребно да добије “чекић у главу”, уз паролу “живео Вучић”. Како наводе корисници друштвене мреже Твитер, графити са претњама су осванули на огради болнице “Драгиша Мишовић”.


“Мариники Тепић у главу чекић”, “Живео Вучић”, ове поруке су, према тврдњама једног корисника друштвене мреже Твитер, освануле јутрос на огради болнице “Драгиша Мишовић”. Поводом ових претњи, реаговала је потпредседница Странке слободе и правде, која је је истакла да је реч о претњама владајуће, Српске напредне странке.

Коментаришући претње којој су јутрос освануле, Тепић је рекла да сви живимо у атмосфери где се застрашују сви слободоумни људи.

“У малим срединама људи због тога губе посао, егзистенцију. А ја сам им мета због тога што не дам камарили да се извуче, да се све то заборави, да се олако пређе преко лоповлука, лажи и бахатости, а нарочито преко понижавања ама баш сваког човека који није тапшач режиму”, рекла је наша саговорници, поручујући да “нема назад”.

“Што их више штите полиција и тужилаштво, тим више сам и ја упорна да сва та зла и наопакости остану записана док ускоро неки часни и независни људи у правосуђу не почну да их процесуирају. Зато нема назад и зато нећу стати. Управо због свих обесправљених и понижених људи нема тог чекића којим могу да ме застраше”, поручила је Мариника Тепић.