Прочитај ми чланак

ТЕКСТ ИЗ ЗАГРЕБА Глобалистички хрватски и српски политичари трују народ

0

Да ли је случајно батињање Срба у Книну од стране нападача са фантомкама и да ли случајно Војислав Шешељ с времена на време поздрави своју "Колиндицу"?

Преносимо текст са хрватског портала „Логично“, који сматра да политичке елите у Хрватској и Србији, постављене од владара планете, намерно с времена на време праве тензије, како би се народ бавио међусобним сукобима док они несметано краду, отимају и распродају странцима државне ресурсе.

Текст прочитајте у наставку:

Ускоро нам долазе избори. Хрватски, српски, бошњачки и други народи Балкана су бачени на кољена. Присилне оврхе развластиле су већину обичних људи или ће их развластити у скорој будућности. Распродају се национални и природни ресурси како би се вратиле само камате за мјесец дана, јер се земље налазе у дужничком ропству.

У школе се уводе деструктивне идеологије, како би од дјеце направили индоктриниране роботе – слуге будућег сустава. Стране “невладине” организације имају директан приступ школама и нашој дјеци. Нитко не зна чиме су наша дјеца индоктринирана. Неки предлажу да и дјеца могу дати своју глас на изборима.

Политичари увозе сиријске “докторе” и “инжењере” који на Западу пуне црне кронике.

Прије неколико дана смо слушали Врдољака који спомиње ћирилицу у Вуковару. Прије тога смо сазнали за план реализације филма о Јасеновцу којег ће финанцирати друга држава. Прослава Олује, сјећања на жртве Сребренице…листа је непрегледна и пажљиво сложена да краја нема.

Чекамо главног играча Војислава Шешеља који ће поздравити своју “Колиндицу” или “Јосиповића”, те напоменути да “тајни план” још вриједи.

МИСЛИТЕ ДА ЋЕ ТУ СТАТИ? ВАРАТЕ СЕ. ИЗБОРИ СУ ЈОШ ДАЛЕКО И ТОГА ЋЕ БИТИ ЈОШ

Овај пут су кренули врло рано с политичком манипулацијом, јер нису сигурни у изборни резултат. Владајући своје заслужне кадрове осигуравају новим радним мјестима у Бриселу.

Политичке корисне идиоте смјењују и шаљу им полицију у куће. То су колатералне жртве које ће судити и правдати се да су само они криви за све зло које нас је задесило.

ХСУ (Хрватска странка умировљеника) и још неки су већ најавили промјену стране. И они су намирисали да ће бити врло густо, јер многи већ напуштају брод који тоне.

Сви мијењају мишљење и стране као бубањ у перилици за рубље – на центрифуги, наравно.

ШТО ЈЕ С БИРАЧКИМ ТИЈЕЛОМ?

Ништа. Оно је досљедно својој овцоидности и тотално слијепо. Једни виде усташе и четнике, други партизане. Нитко не види организатора овог организираног каоса који управља свиме и слатко се смије већ стољећима, можда чак и дуље.

Давно смо читали, више стољећа стар, путопис војног аташеа с територија Босне и Херцеговине. Тада су ове просторе називали Илирске провинције.

Други запис особе која је пратила једну римску легију, а који је писан близу године рођења Криста гласи “Инструментализирали смо Бреуце да својом крвљу бране наше царство”.

Овако функционира свијет од свог настанка. Постоје само двије стране. Манипулатори и манипулирани.

Једна стране сања о свијету цвјетића и лептирића, не схваћајући да су сви људи различити, а друга страна призива свог Орбана или Путина дајући глас онима који чине све супротно да се такав Орбан или Путин појави и завлада.

Актуалне политичке и медијске манипулације служе да се овце утјерају у свој тор, тако што им пред очи сервирају крволочне вукове и страх који утјече на рационално размишљање.

Можемо бити сретни ако будућа криза не изазове нови сукоб на нашим просторима.

ИМА ЛИ МЈЕСТА ОПТИМИЗМУ?

Сигурно има. Све земље чији народи разумију што пишемо нису више, од свијета, одсјечене вукојебине. Сви имају приступ интернету, а многи живе изван ових простора. Што год да се деси, ми ћемо се први снаћи као и до сада у повијести. Можда чак и боље од других.

Кризе на овим просторима су перманентне. Оне су дио нашег живота и нашег менталитета, што Запад врло добро зна јер нас радо пријамају. Мали проценат социопатолошких петоколонаша који своју срећу темеље на туђој несрећи више не пролази као прије – скривено.

Одговорни се више неће моћи скрити. Све што чине, записано је и бит ће записано. Неће се више скривати и уништавати документа из архива. Једног дана ће платити за све жртве које су проузроковали својим деструктивним дјеловањем против народа који им је указао повјерење.

Хитлер и његова клика су такођер били непобједиви. Њиховој идеологији су се дивили у САД-у и Великој Британији. Знамо како су завршили Хитлер и његови.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!