Прочитај ми чланак

Тату послао на молебан, жену на Европрајд: Тамара Вучић подржала геј параду

0

Армија ботова из јавног живота (привилегије из буџета) се скупила на изложби коју је ЛГБТ режим Ане Брнабић и Александра Вучића организовао поводом Европрајда.

Након што је Вучићева жена упутила јавну подршку Украјини, сада је подржала и геј параду. Наравно уз благослов мужа властодршца Александра Вучића који ревносно прати све глобалистичке Сорош Клаус Шваб агенде.

Ту је наравно и Вулинова жена Наташа, која богато живи поред мужа званичног противника геј параде, али Сорош ЛГБТ медији то нису смели да јој спомену док је позирала на изложби.

На изложби су били многи режимско-естрадни буџеташи: Наташа Нинковић, Цецина ћерка Анастасија (њен брат Вељко званично је један од најгласнијих противника геј параде тако да је Цеца као Вучић и Вулин искусно подмирила све варијанте), Наташа Беквалац, Сара Јо, Бранка Катић, Милош Тимотијевић, Славен Дошло, Александар Радојчић, Илда Шаулић, Марко Ђуровски, Филип Чукановић, Весна Дедић, Владимир Алексић…

Вучић је неколико дана раније, у недељу 11. септембра, послао оца Анђелка на молебан СПЦ да се залаже против одржавања Европрајда.

Вучићева и Вулинова жена су биле почасне гошће фотографа Милоша Надаждина, а гости су им одушевљено аплаудирали јер сви одлично живе у овом режиму.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!