Прочитај ми чланак

ТАКО ЋЕ И ВУЧИЋУ: Режимски Крло запретио бившем шефу Тадићу на Твитеру

0

Бивши председник Србије Борис Тадић (психолог) и његов саветник док је био на власти Небојша Крстић (лекар, музичар) водили су расправу на Твитеру о дроновима и миговима, која је завршена својеврсном претњом маркетиншког стручњака (добија огроман новац из буџета сад и од Вучићевог режима).

Све је почело Тадићевим коментаром на Твитеру у вези налог председника Србије Александар Вучић (којем су се сви смејали, да се мигови Војске Србије подигну и „јуре“ дронове који су уочени у близини Рашке, а за коју је власт рекла да их шаљу са КиМ.

„Нови министар одбране Вучевић мандат започео трагикомичном војном операцијом јурења цивилиних дронова суперсоничним МИГ-овима (???) на основу још трагикомичније наредбе “врховног команданта” Вучића! Овакве ратне представе су недопустиво срамоћење Србије и наше војске!“, написао је Тадић.

Одмах је реаговао његов бивши саветник Небојша Крстић.

„Како бивши председник Борис Тадић зна да је дрон цивилни?“, упитао је он, а затим је разговор текао овако:

Тадић: Овакву глупост не би чак ни Крстић питао… Па Министарство одбране је званично саопштило да је оборен комерцијални, односно цивилни, дрон.

Крстић: Шпијунирање није могуће вршити и из комерцијалних и цивилних дронова?

Међутим, одговора није било или је Крстић тек накнадно схватио Тадићеву поруку, па је наставио:

Крстић: Бивши председниче, никад и нигде нисам написао да си ти глуп. Али ако инсистираш на таквој комунукацији, прихватићу је и веруј ми – неће ти бити добро.

Тадић: Хајде, само напред.

Крстић: Сачувај бар минимум достојанства.

Завршило се са Тадићевих три знака питања. Крстић више није коментарисао…

Иначе, Вучићеву наредбу да МИГ-овима обара дронове је у режимским медијима демантовао чак и СНС министар одбране Вучевић који је рекао да се МИГ-овима не обарају дронови.