Тачи најављује агресију: Ко нам прети, добиће одговор на својој територији

0

Они који прете Косову добиће одговор на својој територији, рекао је косовски председник Хашим Тачи, пренела је приштинска „Коха“.

Тачи је то рекао на паради у касарни „Адем Јашари“, у оквиру обележавања 22. године од смрти једног од команданата и оснивача ОВК, преноси Танјуг.

foto: www.president-ksgov.net

Премијер Аљбин Курти је том приликом поручио да косовску војску треба јачати из дана у дан, јер се Косово „граничи са земљом која је не признаје“.

Живимо, казао је, у времену у коме је рат незамислив, али, додао је, нема места неозбиљности и наивности све док „имамо државу која не само да не признаје наше постојање, већ свакодневно ради на промени наше стварности, а оружјем и опремом је снабдевају снаге, које су против НАТО“.

Припадницима КБС се обратила и Вљоса Османи, председница парламента, која је рекла да ће се КБС и „даље развијати као професионална војна сила и интероперабилна са снагама НАТО“.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!