Прочитај ми чланак

СзС: Политичка одмазда режима против Марка Бастаћа

0

Градска организација Савез за Србију Београд најоштрије осуђује цртање мете на челу Марку Бастаћу гебелсовским памфлетом који СНС дели широм Београда. У летку у коме се Марко Бастаћ означава као “ЗВЕР” који новац отима и од деце, њему се не само пресуђује, већ се над њим извршава пресуда моралним линчовањем и подстрехивањем за сваку другу врсту линча.

Нама у Савезу за Србију у Београду је сасвим јасно да је памфлет производ Српске напредне странке и монструозних идеја Горана Весића и Александра Вучића и да је технологија идентична као код сатанизације Оливера Ивановића. Он показује да је целокупна прича производ намере да се морално и на сваки други начин уништи човек који су се, са свима нама, супроставља уништавању Београда и криминалним пословима Синише Малог, Горана Весића и организоване криминалне групе која влада Београдом.

FOTO: Savez za Srbiju

Њихов циљ да нас заплаши је пуцањ у празно јер ми немамо други град осим Београда и борићемо се за сваку његову улицу, парк, мост, историјску знаменитост коју Горан Весић и дружина планирају да сруше или униште. СЗС није, нити ће штитити било кога ко је кршио закон, али је јасно да је у овом случају реч о политичкој одмазди.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!