Прочитај ми чланак

СЗС: Нови удар Вучићевих медијских и параполицијских насилника

0

Савез за Србију осуђује најновије нападе медијских и параполицијских насилника на људе из опозиције.

Данашња насловна страна Информера је директни позив на линч Маринике Тепић, Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Бошка Обрадовића и Мирослава Алексића. Они су директно оптужени за намеру убиства Александра Вучића и тиме је отворена свака врста лова на њих. Сврха ових оптужби јесте прикривање бројних афера режима, али зар је цена тога да неко од људи из опозиције страда?! Како у Србији државно тужилаштво не ради свој посао, овај позив на одстрел остаће некажњен, а његове последице су несагледиве.

FOTO: Savez za Srbiju

Истовремено, догодио се и напад насилника блиских СНС-у на потпредседницу Двери, проф. др Тамару Миленковић Керковић, и то док је прикупљала потписе подршке узбуњивачу Александру Обрадовићу, што показује да ова власт не преза ни од чега како би спречила деловање опозиције и ширење истине о дешавањима у Крушику.

СЗС осуђује напад ове Вучићеве параполиције на потпредседницу Двери и подсећа да ово није први пут да насилници без икаквих легитимација глуме полицију и покушавају да зауставе опозиционе активности, при томе не презајући да нападну жене. Подсећамо да на протестима људи без легитимација и полицијских обележја фотографишу учеснике и блокирају пролазе.

Власт која дозвољава овакве ствари доводи у опасност сваког ко мисли другачије и додаје још једну ставку на дугачак списак разлога за бојкот.