Прочитај ми чланак

Сви ће да прелете као 5. октобра? Брнабић: Функционери у Влади су на протестима

0

Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да поједини функционери у Влади Србије учествују на протестима "Србија против насиља", наводећи да су неки од њих били и редари.

Брнабић је за телевизију Хепи рекла да нико од тих особа није изгубио посао у влади, већ да то говори о њиховом интегритету.

„Сваки дан долазе на посао као функционери у тој влади, која је ваљда донела све најгоре овој Србији, која је ужасна, насилна, покварила ово друштво, и као поносни функционери које је поставила та влада, тај Александар Вучић, та Српска напредна странка, та Ана Брнабић, дођу на посао и не кажу да им је ужасно и да мрзе шта су влада и политичке елите које су тренутно на власти направиле од Србије. Не, они и даље седе као функционери те владе“, казала је она.

Председница Владе је нагласила да то нису државни службеници и чиновници који су део система, већ политички постављена лица.

„То је интегритет неких од људи који седе влади и протестују због тога ваљда какво су они само друштво направили. Ја никад не бих била у влади за коју мислим да је упропастила Србију“, казала је Брнабић.