Прочитај ми чланак

СВИ БРАНЕ БРАЋУ ВУЧИЋ! Ного открива: Овакав ће епилог бити у случају ”Јовањица”

0

Бивши народни посланик Срђан Ного на свом Јутјуб каналу објавио је данас снимак у ком говори о афери ”Јовањица”.

”Сви оптужени у афери Јовањица су ослобођени само још формално скупштина да усвоји измену закона и суд обустави кривична гоњења. Наравно све милионске трошкове поступка ће платити грађани Србије. Плус изгубљену добит фирме” објашњава Ного.

Бивши народни посланик тврди да сви режимски медији стају у одбрану браће Вучић, али и ”опозициони” и то у првом реду Јелена Зорић:

”Сви медијски ресурси упрегнути су у прање Александра и Андреја Вучића. Тај задатак поверен је „опозиционим“ новинарима, у првом реду Јелени Зорић, која откако је почела да прима државна одликовања, постала је главни заштитник лика и дела браће Вучић”.

”Ни власт ни опозиција немају подршку. Пошто нико не може да оснује странку, подсећам Ђилас и Јеремић су купили странке, а сада и Ковачевић који је купио странку од Зорана Живковића, сад се оснивају покрети. А шта је покрет – па три лица. И сад видите саопштење председник покрета, а у покрету он, жена и швалерка” закључује Срђан Ного.

Погледајте читав данашњи снимак где Ного много детаљније говори о овој афери

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!