Прочитај ми чланак

Свештеник Илић: Чија су ово деца на Косову?

0

"Чија су ово деца на Косову и Метохији? Има ли места за нас на тој вашој мапи Србије?" - јавно пита свештеник Ненад Илић, поводом новог предизборног спота Српске напредне странке у којем на мапи Србије нема Косова.

– Српска напредна странка представила је нови предизборни спот у којем су на мапи Србије изоставили Косово и Метохију. „За нашу децу“. А чија су ово деца на Косово у Метохији – пита се Илић статусима на Фејсбуку објавивши фотографију двоје деце у Основној школи „Браћа Аксић“ из Липљана.


– Има ли места за нас на тој вашој мапи Србије? Српска деца у Грачаници, лето 2019. – додао је још једну фотографију ђакон Илић.

Подсетимо, „Пинк“ је емитовао нови предизборни спот СНС у којем су на мапи Србије изоставили Косово и Метохију, због чега се поставља питање да ли та порука представља директно одрицање становништва на Космету или се нешто друго крије иза ње.

За време ванредног стања Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ саопштио је да је Вучић у тишини Приштини предао Газиводе.