Прочитај ми чланак

Све за фотељу у НИС! Дана дала награду Вучићевој бившој жени!

0

Сада је све јасно, пензионерка Даница Драшковић остаје у одбору директора НИС-а са месечном накнадом од 770.000 динара коју прима годинама! Популарна Дана доделила је награду "Драгиша Кашиковић" Вучићевој бившој жени Ксенији и сада је јасно да је дефинитвно пропала идеја министарке Зоране Михајловић да је због нестручности и нерада смени са једне од најплаћенијих државних функција.

Ипак, најшокантније је образложење са којим је Ксенији Вучић додељена награда „Драгиша Кашиковић“ коју традиционално додељује издавачка кућа „Српска реч“ чији је директор Даница Драшковић. Вучићевој бившој жени Дана је доделила награду „за журналистички приступ са ставом, личним печатом, уверљивишчу, продорношћу, љубави према послу којим се бави и настојањем да допре до истине на крајње професионалан начин“. И ако је због НИС-а, много је, чак и од Дане.

YouTube

 

Иначе, Ксенија Вучић, бивша супруга председника Србије, један је од уредника на ТВ Пинк, симболу медијског терора којем су већ скоро деценију изложени грађани Србије. Уз то, главни је предавач на Академији младих лидера СНС која је изнедрила плејаду невероватних младих кадрова владајуће странке, који се истичу говором мржње, необразовањем и незабележеним удвориштвом према лику и делу владара Србије.

Да подсетимо, крајем прошле године, због нерада и нестручности, министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић упутила је Влади Србије предлог за смену свих српских чланова у Одбору директора Нафтне индустрије Србије (НИС), међу којима је и Даница Драшковић.

Сада је јасно зашто је тада Даница Драшковић јавно извргла руглу и подсмеху Зорану Михајловић која јој је замерила да не ради ништа и да нема никакве резултате.

– У праву је дугогодишња несмењива министарка свега и свачега. Жао ми је што као члан Одбора директора НИС нисам, како каже, дала резултате вероватно онакве какве је она дала шетајући годинама шлемована, нашминкана и стилизована по тетка моди Владом Србије кроз разна министарства, стручна за све, а највише за обмане. Исто као и њени спонзори. Тешко ми је то постићи и достићи – одбрусила јој је тада Драшковићева.

После додељене награде „Драгиша Кашиковић“ јасно је да ће предлог понижене министарке Михајловић за смену још неко време путовати до Владе Србије.