Прочитај ми чланак

Све што треба да знате о данашњој Вучићевој фарси са „миговима“ и дроновима (ФОТО)

0

Да није трагично, било би смешно. Нова фарса издајника Александра Вучића са подизањем "мигова" и "дроновима који нас шпијунирају" је толико бедан спин да превазилази многе претходне лудорије уставокршитеља. Неколико "твитова" је све што треба да знате о овом "централном догађају дана", који је Вучић режирао са канабета Кристофера Хила.

– Идиот предао Шиптарима Косово и правно и територијално. А сада изводи кишне глисте са два Миг-а … Цело преподне изнад Младеновца и околине. Хоце да фасцинира своје ретарде од гласача. Као неце да дозволи таблице које је вец 2016. ДАО и ПОТПИСАО! Зови своје ретарде из СНС у рат! – написао је „твитераш“ Ван Хелсинг.

Поенту је „засладио“ Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

– Мислим да је решење да Вучић на ове дронове који јуришају на нас подигне Жељка Митровића у његовој летелици. Кад је лудница и лагарија да барем идемо до краја – истакао је Паровић.

Такође, проблем дрона и „мига’ је у томе што се не шаље орао да лови лептирове.

Миг је превелик и пребрз авион није му улога да лови врапце у лету већ велике летелице.

И да пилот види дрон из „мига“ то би било једино шта може да уради.

Није ратно стање па да може евентуално да припуца. А ракету да испали је сулудо јер су ракете намењене за веће летелице.

Није на Председнику да одлучује кога ће да шаље него да одобри или не одобри активности које се предложе у командном центру.

Другим речима, још само једна бедна Вучићева фарса и злоупотреба војних ресурса у пропагандне сврхе.