Прочитај ми чланак

СВЕ ЈЕ ЛУЂИ: Весић попио воду из базена да докаже да је здрава

0

Горан Весић, заменик градоначелника Београда, у претходних месец дана даје све од себе да промени имиџ човека којег не симпатишу чак ни људи из сопствене партије. После недељног грашка код маме, вожње бицикла, љубљења пса, запрашивања комараца, отварања ТикТок налога и учења кинеског језика, Весић је покушао на себи својствен начин да докаже да је београдска “чесмовача” исправна. За то му је била потребна камера омиљене “ружичасте телевизије” и један базен.

Током укључења на ТВ Пинк, на базенима на Бањици, Весић је захватио мало воде из базена и попио, објашњавајући да је градска вода веома доброг квалитета.


“Београдска чесмовача је вода најбољег квалитета, позивам грађане да не купују флаширану воду ако немају потребе. Сваки базен контролише Градски завод за јавно здравље“, испричао је заменик градоначелника пре него што је захватио рукама воду из базена и попио.


Повод за Весићево гостовање на телевизији Пинк био је обилазак реновираних базана СЦ “Вождовац” на Бањици. Беоинфо је пренео да је Весић изјавио да су, захваљујући радовима у три смене, успели да за двадесет дана да среде базене.