Прочитај ми чланак

Сутра блокаде издајничких институција: Ево где ће окупити народ и опозиција

0

За петак су заказане блокаде институција у више градова Србије, које организује парламентарна родољубица опозиција.

Када је реч о Београду, у 12:44 одржаће се блокада и конференција за медије на раскрсници угла Немањине и Кнеза Милоша, код зграде Владе Републике Србије у Београду. Присутнима ће се обратити: Војислав Михаиловић, Бошко Обрадовић, Милица Ђурђевић Стаменковски и Милош Јовановић.

Очекуј се да ће скупу присуствовати чланство ДСС, ПОКС- НАДА, ЗАВЕТНИЦИ, ДВЕРИ, али и бројни грађани који ће поводом почетка, злочиначке, НАТО агресије на Србију послати поруку режиму да издаја Космета не долази у обзир, као ни легализација НАТО злочина.

Када је реч о Новом Саду, акција ће бити одржана испред Владе Војводине – главни улаз, Булевар Михајла Пупина 16, са почетком у 12:44 часова.

 – Агресија се наставља и данас – делима власти и предсеедника Вучића. Рећи ћемо ДА резолуцији 1244 и Међународном праву,  и Уставу и законима Србије, а НЕ немачко-француском споразуму и издаји Косова и Метохије – поручују организатори.

У Новом Саду ће се окупљенима обратити представници странака Државотворне опозиције, посланиции и лидери странака – међу њима и мр Иван Костић, републички посланик (Двери), проф. Др Бранислав Ристивојевић, покрајински посланик (ДСС), и др Горан Иванчевић, покрајинск ипосланик (ПОКС), Борко Илић (Заветници).

Блокаде институција као упозорење режиму би требало да се одржи у још неколико градова Србије.