СУМРАК СРПСКИХ МЕДИЈА – „Вучић уништио и ућуткао Куртија“!?!

0

Режим готово свакодневно помера границе када је у питању пропаганда за примитивне. Да режимски медији изгледа третирају грађане Србије као идиоте, можда сликовито показује текст "Курира", који је пренела готово комплетна пропагандна машинерија Александра Вучића.

Наслови како је Вучић „уништио и ућуткао“ Куртија уз прозивку премијеру такозваног Косова – „Јел ти мислиш да си нека звезда“, превазилазе досадашње бајковите акције које Председништво сервира режимским медијима.

У наставку прочитајте Вучићеве бравуре из Минхена:

Како Курир ексклузивно сазнаје, током округлог стола о Западном Балкану, који се данас одржава у Минхену, председник Србије Александар Вучић је уништио и ућуткао Аљбина Куртија.

Курти је почео да критикују споразум Мини шенген и поновио бесмислице о о томе „како Србију треба ослободити Косова“ и како ће они увести реципрочне мере, на шта му је председник Србије одговорио:

– Не можете да вређате Србију јер мислите да сте велика звезда. Не представљате државу. Пола света, ћланица Уједињених нација није вас признало, а ако причамо о територији чак и више. Ако наставите са увредама, ок је. Ми ћемо урадити све да се одржи мир и стабилност, нећете нас испровоцирати. Понижавањем наших напора око Мини шенгена, ја вас не разумем. Али то је за вас велики изазов, ако мислте да глумите важног типа – поручио је Вучић самозваном премијеру.

Курти се више није ни јавио за реч, а Вучић му је додао:

Ако мислите о мерама реципроцитета онда прочитајте Бриселски споразум. Ту пише да морате да формирате Заједницу српских општина. То вам је једина обавеза била и ниста нисте урадили – рекао му је српски председник, након чега је Курти није прозборио ни реч.