Прочитај ми чланак

Судбина Космета се ломи 15. фебруара! Народ стиже пред Председништво, готов је!

0

Аако не желите да постанете саучесник Александру Вучићу у издаји Космета и укидању државе Србије, ако не желите да вас се деца и уници стиде, поделите овај текст са што већим бројем људи, дигните глас и да у среду 15. фебруара сви заједно кренемо у ОСЛОБОЂЕЊЕ. Устанак или нестанак.

Као никада до сада редакција „Србин инфо“ није била „затрпана“ питањима и позивима о великом протесту који ће се одиграти на Сретење у 18 часова испред окупароног Председништва од стране квислинга Александра Вучића.

Ово радује, јер се најављује масован долазак не само Срба са Космета, већ и из целе Србије. Остаје да се види да ли ће издајник смети да тај дан организује пријем за Сретење у Председништву или ће побећи пред бесним народом.

У видео прилогу погледајте позиве на протест представника Срба за КиМ др Марка Јакшића и Беојше Јовића, као и проф. др Дејана Мировића и Дамњана Кнежевића, лидера Народних патрола.

Наредних дана очекује се да на протест позову и све родољубиве политичке партије и појединци који поштују Устав Србије, као и појединци и покрети.

У наставку прочитајте захтеве без којих неће бити прекида протеста:

1.Повлачење Александра Вучића из преговора о Косову и Метохији, његову оставку и утврђивање кривичне одговорности, јер он већ 6 месеци без платформе и овлашћења Владе и Скупштине води нетраспарентне, неуставне и нелегалне са аспекта међународног и унутрашњег права преговоре о такозваном француско -немачком плану, односно о Ишингеровом плану који је Скупштина Србије одбила још 2007. године.

2. Утврђивање преговарачке платформе која ће бити јасно и експлицитно заснована на Резолуцији 1244, због чињенице да је управо Александар Вучић њу избацио из Бриселског и Вашингтонског споразума. Преговарачка платформа мора бити одобрена од стране 2/3 посланика у Скупштини и на референдуму који ће бити организован после годину дана јавне расправе у медијима који ће бити слободни и отворени.

3.Обелодањивање француско-немачког плана јавности и Скупштини. Црвена линија коју је Александар Вучић прешао је била скривање француско-немачког плана у Скупштини 2-3 јануара 2023.На тај начин он не само да је наставио своје незаконито,осионо и нетранспарентно понашање већ је и извршио државни удар.Јалови вербализам у Скупштини није био довољан да се спречи овакав акт Александра Вучића.

4. Одбацивање сецеионистичке ЗСО која треба да буде формирана по албанским законима.Њена овлашћења су мања од оних предвиђемин за локалну самоуправу или оних које Резолуција 1244 гарантује косовским Албанцима у оквиру српског територијалног интегритета.