Прочитај ми чланак

Суд за злочине ОВК: Весељи позван као осумњичени

0

Председник ДПК, Кадри Весељи, је отпутовао за Хаг, где ће у Специјалном суду бити саслушан у окиру истрага о злоцинима тзв. ОВК над Србима

Иако председник ДПК, Кадри Весељи, који је данас отпутовао за Хаг, где ће у Специјалном суду бити саслушан у окиру истрага о злоцинима тзв. ОВК над Србима, није рекао у ком својству је позван, бивши агент ШИК (СХИК), Наим Мифтари, каже да ће председник парламента позван као осумњичени.

Мифтари је на свом фејсбук профилу написао да Весељију и председнику привремених приштинских институција, Хашиму Тачију, неће бити суђено се док најпре не буду жтвовани сви њихови пријатељи.

„Кадри Весељи је позван у Специјални суд као осумњичени, а реч је о суду који је он заједно формирао са Хашимом Тачијем. Али, њима неће бити суђено све док не буду жртвовани њихови пријатељи, као што су биле жртвоване турске главе, да би задржали Косово изолованим, земљу без закона и будућности, земљу без наде, која данас практично и не постоји“, написао је Мифтари, који је и сам као сведок својевремено саслушан у Специјалном суду.

                         ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!