Прочитај ми чланак

Стефановић: Зашто забрана уласка у СРБ за црногорске криминалце није донета раније

0

„Изјава Ане Брнабић да Србија „неће затварати границе за црногорске грађане, као што је то Подгорица урадила за грађане Србије, али да ће бити затворена за црногорске мафијаше, и криминалне кланове“ потврђује да су до сада криминалци несметано циркулисали по Србији“, поручио је данас Борко Стефановић, заменик председника Странке слободе и правде.

„На нашим улицама у протеклих неколико година се води прави рат између сукобљених шклајарских, кавачких, и ко зна којих још нарко кланова, а држава Србија није урадила готово ништа да би то спречила. Поставља се питање на основу којих критеријума ће Ана Брнабић забранити појединим грађанима Црне горе улазак у Србији, за кога ће граница остати затворена, и зашто све то није урађено пре, ако постоје индиције да се ради о криминалцима“, рекао је Стефановић.

Недостатак прецизних одговора на ова питања, према његовим речима, показје да се премијерка служи бомбастичним изјавама које би требало да скрену пажњу са криминалних веза појединаца из ових земаља.