Прочитај ми чланак

СТАРА ПРИЧА ЗА НАИВНЕ ЧЛАНОВЕ Михајловић: Сменићемо нераднике и лопове из СНС

0

Потпредседница Владе и чланица Председништва Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић која је променила неколико политичких партија пре СНС, рекла је у у интервјуу "Српском телеграфу" да је суштина обраћања лидера странке Александра Вучића на седници Главног одбора да међу напредњацима нема места за нераднике и лопове у тој странци.

Михајловић каже да за позиције у странци треба да се плаше сви који немају резултате и они који странку користе за личне интересе.

„За нераднике и лопове нема места у СНС, то је била јасна порука Вучића и немам ни најмању дилему да су је и те како разумели сви који је требало“, казала је Михајловићева.

Према њеним речима, СНС као највећа странка у региону, носи највећу одговорност и има велики број вредних људи због којих је време да се склоне они који то нису.

Михајловићева истиче да је један број функционера СНС заборавио основне вредности на којима је странка настала и због чега ужива убедљиво највећу популарност у Србији. Она очекује да после избора странка оцени рад свих министара у Влади Србије и додаје да су „рад, труди, знање и образовање мерила за све нас, јер најбољи треба да воде Србију“.

Михајловићева наглашава да ће предстојећи избори бити једни од најважнијих у последњих неколико деценија.

„На њима се неће одлучивати само ко ће водити нову Владу, већ да ли ће Србија успети да одржи и задржи своју самосталност, независност, неутралност и достојанство, које после толико времена данас имамо“, рекла је Михајловић.