Прочитај ми чланак

Стаматовић: Нисам издајник СзС, изабрао сам трећи пут

0

Лидер Здраве Србије и председник општине Чајетина Милан Стаматовић изјавио је да је за неке издајник зато што излази на изборе, а да би на локалу био издајник за људе који су за њега гласали када на њих не би изашао.

„Никада ништа лоше нити ружно нећу рећи о Савезу за Србију (СзС) и оним људима са којима сам сарађивао. Ако они сматрају да сам издајник, то је њихово мишљење. Желим им сваку срећу у будућем политичком ради и на путу који су одабрали. Ја сматрам да тај пут није добар и да води у неке сукобе“, рекао је Стаматовић за данашње издање листа Данас.

 Он је рекао да није никакав издајник.

„Знам какав сам трновит пут прошао као председник једне локалне самоуправе који је био критикован и оспораван од претходне као и од садашње власти. Моја дужност и обавеза је да радим у интересу градјана који су ме бирали овде на локалу, као и да на споственом примеру показујем да сам спреман да се мењам и да прихватам и другачије мишљење, а не унапред да осудјујем било кога ко је одабрао неки други пут“, рекао је Стаматовић.

Стаматовић је рекао да су он и лидер Српског патриотског савеза Александар Шапић изабрали „трећи пут“. Према речима Стаматовића, то подразумева предлог да попусте и власт и опозиција, како би се дошло до компромисних решења која би на крају обезбедила мирну политичку утакмицу на наредним изборима, кад год они били.