Прочитај ми чланак

Стаматовић негира: „Не планирам да пређем у СНС, нити је било разговора“

0

Председник општине Чајетина и лидер Здраве Србије Милан Стаматовић негирао је наводе да ће прећи у Српску напредну странку.

„Не планирам да пређем у Српску напредну странку, стога могу да кажем нису тачни наводи да ће се то догодити“, изјавио је он.

Додао је да „не би да коментарише произвољне изјаве“ и да су односи Здраве Србије и СНС коректни.

„Не планирам да пређем у СНС, нити је било разговора који би водили у том правцу. Што се тиче нашег односа са њима – раније је било притисака, али за сад су коректни према нама и нема проблема”, јасан је био лидер Здраве Србије.

Такође, према његовим речима, он нема директну комуникацију са Вучићем.

“Ни раније није било директне комуникације са њим, већ је све ишло преко кабинета. Ја сам раније рекао и понављам став да би он требало да председава дијалогом власти и опозиције, јер има легитимитет за разлику од других”, закључио је он за портал Нова.рс.

Подсетимо, члан Главног одбора Српске напредне странке Братислав Бата Југовић изјавио је да очекује да ће и лидер Здраве Србије Милан Стаматовић приступити Српској напредној странци и бити у њеном Председништву.

„Мислим да Шапић није једини лидер једне странке која ће колективно да приступи СНС. Радио сам анкету у Чајетини и приликом анкетирања грађана Чајетине који здушно дају подршку Милану Стаматовићу, председнику општине и Здраве Србије, огромна већина њих се изјаснила да више желе да виде Стаматовића у Председништву Српске напредне странке него да он има своју странку“, рекао је он том приликом.