Прочитај ми чланак

Стаматовић: Циљ Здраве Србије победа на локалним изборима

0

Чајетина, 5.2.2020 - Циљ Здраве Србије (ЗС) је да до расписивања парламентарних и локалних избора формира 100 општинских одбора или повереништава странке у целој земљи, али и да победи на локалним изборима у Златиборском округу, као и у другим градовима и општинама широм Србије, на којима ће учествовати, док ће коначну одлуку о изласку на парламентарне изборе, зависно од изборних услова, органи странке донети када ти избори буду расписани – изјавио је Милан Стаматовић, председник ЗС, приликом отварања канцеларије Здраве Србије у Ужицу.

 Потпуно смо политички слободни и независни, што је реткост на политичкој сцени Србије, нећемо да будемо ничије слуге и поданици, већ политички партнери. Желимо да покажемо да и ван Београда има квалитетних људи и да управо одавде, из унутрашњости, треба да крену промене на боље. Када победимо на локалним изборимо у Златиборском округу, али и у осталим градовима и општинама у Србији, донећемо нешто ново на политичкој сцени, јер ћемо радити у општем, а не у личном интересу –  рекао је Стаматовић.

Стаматовић је истакао да Здрава Србија има нов приступ да не критикује нити коментарише потезе других политичких партија и њихових лидера, па ни оних са којима су били у коалицији, а више нису. 

Владан Виријевић, повереник Здраве Србије у Ужицу, подсетио је да је ова странка покретач бројних питања у Скупштини града важних за егзистенцију грађана, а да је тај рад препознат и у страначком руководству, у коме је пет чланова Главног одбора из ужичког Повереништва, додавши да ће странка на локалним изборима у Ужици имати кандидате од интегритета.