Прочитај ми чланак

Стаматовић: Били власт или опозиција – радићемо у интересу Србије

0

Чајетина, Београд, 21.5.2020 - Коалиција Здраве Србије Милана Стаматовића и Боље Србије Драгана Јовановића, прeдала је данас Републичкој изборној комисији, изборну листу за посланике у Народној скупштини Србије, под називом „Милан Стаматовић – Здраво да победи – Драган Јовановић – Боља Србија – Здрава Србија“.

Основни задатак и програм коалиције је децентрализација Србије и заштита националних интереса, и од тога нећемо одустајати. Ако уђемо у Парламент бићемо можда и власт, ако не, бићемо конструктивна опозиција онима који раде против интереса државе, а бићемо сигурно заступници свих оних политичких партија и појединаца који раде у интересу ове државе – изјавио је Милан Стаматовић, председник Здраве Србије.

Наша политика је јасна и ови људи што стоје испред вас су људи домаћини, људи из Србије који кажу да није само Београд Србија и да сви морају схватити да ако се оваква политика настави да ћете за 15 или 20 година имати Београд и остатак Србије. Ми смо својим резултатима у локалним срединама показали, са овим људима који су направили изузетне резултате како у свом послу тако и у јавном животу, да Србија може имати прави избор, да гласа за овакве домаћине, да гласа за праве Шумадинце – рекао је Драган Јовановић, лидер Боље Србије.


Листу „Милан Стаматовић – Здраво да победи – Драган Јовановић – Боља Србија – Здрава Србија“, подржао је и наш познати песник Љубивоје Ршумовић који је поручио да је увек био за младост и да зато ради са младим људима и за младе људе. Уз младост иде и здравље јер је стварност у Србији загађена, не само еколошки него и ружним речима и ружним потезима. Младост и здравље се боре против тога а ја сам на тој страни – истакао је Ршумовић

Предаји листе присуствовао је и председник Коалиције расељених Срба са Косова и Метохије Саша Пешић који је рекао да је дошло време да се у Парламенту чује не само глас расељених Срба са Косова и Метохије, већ и Горанаца и Рома, али све остале прогнанане браће, која желе да говоре о отетој имовини и повратку, али и томе да је Косова и Метохија увек било и биће део Србије.