Прочитај ми чланак

ШТА ТО ЗНА ПАЛМА: Где је била нечија глава за време судара? (ВИДЕО)

0

Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма не престаје да изненађује јавност својим гостовањима и изјавама на режимским телевизијама, а сада је открио и да поседује информације "где је била глава особи кад је настрадала једна особа".

– Ја много више знам о њима, и ових дана само тиме сам се бавио. Ко је био у колима када је настрадала једна особа, где је била глава тој особи кад је настрадала једна особа… и нећу сад све да откријем и да причам сада. И ово сад није – ја тебе плашим, ако ти кажеш за мене ја ћу за тебе. Ништа не причам. Наравно, не причам ништа лоше о људима са ким сам имао власт – рекао је Палма на „Happy“.

Он је у овом гостовању обавестио и да је „за информацију гледалаца други политичар по популарности после Александра Вучића“, али и да „ко преноћи код мене једно вече и једног дана, он је мој и Божији, што би рек’о народ“. Палма је стигао и да се нашали, те је најавио да мора да промени визит карту и да на њој поред свог имена и презимена дода наставак „бунга бунга“.

Оно о чему грађани Србије нису обавештени јесте какве све то информације поседује Палма и о коме. С обзиром на то да је наговестио да се ради о државном врху Србије и да зна информације које би помогле надлежним органима да реше одређене случајеве, питање је да ли ће надлежни испитати Марковића по тој основи.

Постоје многи који би волели да знају „ко је био у колима када је настрадала особа“ и шта се заправо дешавало, али по свему судећи, ову инфомацију Палма ће наставити да чува.