Прочитај ми чланак

Шта то спаја Рафу Надала и Вучићевог, најбогатијег кума?

0

Осим што у гаражи има ергелу најлуксузнијих и најбржих возила, Никола Петровић, кум Александра Вучића, воли и да му руку краси моћан сат, да носи фирмирану одећу, пуши скупе цигаре, летује у монденским летовалиштима, као и да станује у најбоље опремљеним и великим кућама.

Директно.рс је већ писао о томе колико возила Петровић има у власништву, њиховим ценама, перформансама, а у трећем делу откривамо још једну његову пасију – ручне часовнике.

Поред тога што воли да пуши скупе цигаре, Петровић је и колекционар сатова, а тренутно с поносом на руци носи „Рицхард Милле“, који краси руку чак и чувеном тенисеру Рафаелу Надалу. Он је у финалу Ролан Гароса 2018. носио сат вредан преко 700.000 евра и то није тајна.

Foto: AP

Свакако, Вучићев кум има укуса, моделом који, као и шпанског тенисера, вреди око 700.000 евра (цене овог бренда се, иначе, крећу од 125.000 до 950.000 евра) дао је домаћи задатак имућним људима који желе такмичење на овом нивоу, да уживају све благодети и привилегије својим новцем.

Бег из приградског београдског насеља, као и чињеницу да је потекао из Болеча, упорно је за почетак „лечио“ скупоценим цигарама, искључиво лимитираним кубанским, преко фирмиране одеће, вредних сатова, брзих кола, скупих летовања на далеким дестинацијама. Као да жели да је што даље од Болеча, и у мислима и у километрима, па Петровић данас живи на Дедињу. Његова кућа је једна од најскупљих у овом елитном београдском насељу, на плацу који кошта 2,4 милиона евра, док је кућа грађена за невероватних пет! Она носи епитет најскупље и најлуксузније, за чији изглед су се побринуле најбоље калифорнијске архитекте.

Тако је Никола Петровић живот у породичном дому у Болечу, преко свађе око паркинг места у „Црвенкапи“ и пријатељства, а касније кумства са Александром Вучићем, крунисао великим богатством. Комфорни аутомобили, сатови који коштају право богатство и куће од којих боли глава, само су један део имовине овог београдског бизнисмена и високопозиционираног члана Српске напредне странке.

И кума Александра Вучића.