Прочитај ми чланак

Шта СНС-овци заиста мисле о застави и Србији? (ФОТО)

0

Власт у престоници, али и широм Србије, апеловала је да се на Дан српског јединства, слободе и националне заставе, окаче заставе Србије на сваки дом у земљи. У то име преко Генекс куле на Новом Београду окачена је огромна државна застава, не би ли напредњаци показали колике су патриоте. Након што је празник завршен, а шарада готова, застава је попут оних са митинга завршила у прашини.

– Сећате се како је напредна власт помпезно славила дан заставе и окачила исту на зграду Генекса пре пар дана? Ево шта они истински мисле о застави, али и о самој Србији. Све је у маркетингу, све је само представа, а истина је да само све желе да униште, као што су и ову заставу – написао је члан Демократске омладине Стефан Нинић на Твитеру.

И овог пута показали су градски властодршци какав је њихов однос према националним симболима, за које су, представе ради, усвојили и празник. Након завршеног лажног националног набоја, власт се вратила на фабричка подешавања и очигледно показала колико јој значи застава, тиме што ју је оставила да лежи у прашини.