Прочитај ми чланак

ШТА СЕ ЧЕКА? Да ли је Вучић већ тестиран на корону и када ће у карантин?

0

Режим у Србији већ недељама куди своје грађане да су неодговорни, намеће им све драстичније мере забране кретања, а оним који се оглуше, пише им казне и шаље експресно у затвор преко скандалозних „скајп“ суђења.

Ако смо већ пристали на целу ову игранку, поставља се питање да ли је и председник Александар Вучић већ тестиран на корона вирус, с обзиром на то да је званично саопштио да је његов син Данило оболео од овог вируса и да се налази на Инфективној клиници у Београду?

Да ли се председник Србије већ налази у неопходном карантину од 14 дана, с обзиром на то да би таква мера била одређена сваком другом грађанину Србије уколико би се испоставило да члан његове најуже фамилије има Ковид 19? Режим ваљда не очекује да јавност „попуши“ причу како председник није видео сина претходних неколико недеља.

Да ли би било нормално да отац чији је син заражен од корона вируса, путује по целој Србији у, чини се, наставку предизборне кампање, обилази градове и болнице и стално гостује на ТВ станицама?

Како очекивати од грађана да се придржавају свих мера изолације, ако се сам Вучић не буде изоловао од грађана макар на две недеље. Да сви одморимо.