Прочитај ми чланак

ШТА ЈЕ ОВО, ВЕСИЋУ? И Хитна те неће (ВИДЕО)

0

Београд је и овог поподнева, баш као што је то био случај прошле недеље, слушао заглушујуће сирене. Сви они који су данас пролазили улицом Димитрија Туцовића стављали су до знања шта мисле о заменику градоначелника Горану Весићу, будући да је он био узрок те заглушујуће буке.

Наиме, у акцији Странке слободе и правде раширен је траспарент на надвожњаку изнад улице Димитрија Туцовића, а на ком се нашла добро позната порука: „Ко не труби – тај је Весић“.

Фото: Јутјуб

И Београђани су поново јасно ставили до знања шта мисле о вечитом заменику градоначелника, практично није било возила које је прошло испод надвожњака, а из ког се није чула сирена. Посебно је интересантно то што се том приликом огласило и возило Хитне помоћи. Разлог за оглашавање овога пута није био саобраћајни шпиц, већ опште незадовољство Гораном Весићем.

Ово је био јасан одговор грађана Горану Весићу, који се хвалио шта је све то урадио у Београду, а што је променило опис престонице. Како су се ти радови формално другог, а у стварности првог човека главног града свидели Београђанима – просудите сами.