Прочитај ми чланак

Шта ће Вучићев билборд у Зеници?!

0

Колико су предстојећи избори у Србији битни актуелном председнику Александру Вучићу говори и то да се његов предизборни плакат приказује и на једном од ЛЕД екрана у центру Зенице.

На ЛЕД екрану у непосредној близини стадиона Билино Поље, у центру Зенице, данас је почело емитовање предизборног плаката Александра Вучића, који и на наредним изборима у Србији жели мандат председника.


„Мир, стабилност, Вучић“ само са текстом, а затим након 30-ак секунди и са фотографијом Вучића на ЛЕД екрану, који је у Зеници поставила маркетиншка агенција.

Према попису становништва из 2013. године у Зеници је живело око 2.400 особа које су се изјашњавале као Срби, пише Клиx.ба.

Ипак, реклама која се врти данас на ЛЕД екрану засметала је неколицини Зеничана који су на друштвеним мрежама исказали незадовољство што се приказује предизборна порука Вучића у Босни и Херцеговини.

Klix.ba подсећа да је у протеклом периоду у Сребреници организовано масовно издавање докумената за добијање пасоша Србије како би могли гласати на предстојећим изборима.