Прочитај ми чланак

Шта ће бити са Вулином?

0

Александар Вулин је нестао! Нема га већ данима, могло би се рећи скоро па недељама. Нигде изјаве, гостовања, сликања у некој од његових кловновских војно-полицијских униформи. Као у земљу да је пропао.

Изгледа да су бравуре војника полицајца Вулина засметале људима преко баре и да су пред Вучића поставили један мали услов – да Вулин буде смењен. Вучић је то одбио, али је саветовао свом најлојалнијем сараднику да се мало примири. И овај се примирио – нигде га нема.

Није да нам недостаје, мада има и тога. Само теткин мали може да изговори све онакве глупости какве је Вулин изговарао. Добро, може и Тома Мона. У праву сте, може и Брнабићка. Да, да, може и др ФБИ Неша. Ма, могу сви ти ликови који су измилели ко зна одакле, али Вулин је то радио некако посебно. Другачије од осталих.

Ипак је он за разлику од Брнабићке, која је завршила факултет који је у Америци рангиран као 960, или Стефановића који је покушао да студира и медицину и права, али никад није успео да да ни прву годину, дакле ипак је Вулин за разлику од њих регуларно завршио државни факултет.

Како мислите није баш регуларно? Човек из Новог Сада, а завршио Правни факултет у Крагујевцу? Па, ништа логичније од тога. Посебно кад се зна да је крагујевачки Правни био претеча Мегатренда и да су тамо ишли сви који нису могли да дипломирају у Београду и Новом Саду. У Крагујевцу су се испити продавали или поклањали онима којима је паметно да се поклоне. Уосталом, није Вулин сам путовао до Крагујевца. Са њим је тамо ишао и Милош Вучевић, садашњи градоначелник Новог Сада, па су могли да деле трошкове пута.

Шта ће бити судбина редова Вулина, не зна се. А није ни важно, јер ускоро Вучић неће бити на власти и самим тим ће Вулин престати да постоји. Осим за надлежне органе, наравно.