СРЂАН ШКОРО: Излазак на изборе је за Вучићеву децу, а бојкот избора за сву (ВИДЕО)

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је новинар Срђан Шкоро. Тема је била опозициони бојкот предстојећих локалних и парламентарних избора, који се одржавају у пролеће.

У емисији је гост говорио и о томе како се спроводи притисак на раднике у јавним предузећима да не само гласају за СНС већ и да обезбеде сигурне гласове за ту странку, о режимској кампањи против бојкота избора и зашто бојкот руши Вучића.

Шкоро је говорио и о режимским опозиционарима који излазе на изборе и потреби да се ограниче посланички мандати, о изласку Зеленовића и Пауновића на локалне изборе у Шабцу и Параћину, Вучићевим опозиционарима на највећим медијима, учешћу жена у раду Скупштине Србије и Гордани Чомић, као и о односу режимских таблоида према Сергеју Трифуновићу, страначким идеологијама и промени изборног система у Србији.

Такође, у интервју гост је изнео став и о претњама Вучићевој породици на друштвеним мрежама, апатији у Београду и пљачки јавних предузећа.

Срђан Шкоро је као новинар у емисији коментарисао злоупотребе у коришћењу националних френквенција од стране великих ТВ кућа, али и решање „косовског проблема“, напуштање Космета од стране како Срба тако и Албанаца, појављивање Вучића на свим српским медијима и алтернативним медијима у Србији; као и насловне стране режимских таблоида и непроверене вести на друштвеним мрежама, хаосу у функционисању Београда и побуни као методи за ослобађање Србије.

Изнео је став и о судбини опозиционих протеста током лета и бојкоту републичких избора уколико не дође до промене изборних услова.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!