Прочитај ми чланак

Срђан Шкоро: Ево шта се крије иза сумње да је умро отац Небојше Стефановића

0

У гостовању Александра Вучића на РТС, могли смо да видимо уживо нервни слом једног човека, који има озбиљне проблеме. Државе више нема, већ смо препуштени вољи једног човека, који има озбиљно поремећене вредности.

Ово за „Центар“ и „Србин инфо“ поручује новинар Срђан Шкоро и истиче да Вучић нон-стоп понижава државу и народ и иживљава се на свим грађанима.

– То су показали и такозвани избори. Народ мора да изађе на улицу и стане на пут овом лудилу. Долазимо у ситуацију да отац Небојше Стефановића није умор. Тако се причало и за Космајца. Живимо у држави где се власт неодговорно понаша и где народ више не верује ни у једну објаву кризног штаба и надлежних институција.

Масовно ћемо умирати не само од короне, већ од других болести, јер у болницама више нема ко да лечи народ. И све то само да би се организовали лажни избори да би Вучић као имао резултат већи од 60 одсто.

На јесен нас очекују масовни откази. Сви беже од нас и затварају границе. За ово неко мора да одговара. Да ови што владају буду спаковани тамо где им је место.

Сви се праве луди. Такозвани кризни штаб ћути на чињеницу да је сада епидемија експлодирала 15 дана после избора. Сетите се само контрамитинга против Бошка Обрадовића, када је режим довео више од 5.000 напредњака испред Скупштине.

Србији је потребан покрет отпора за ослобођење. Нема ништа од избора на улици. Мора да се направи план са десет потеза унапред.

Основни проблем српске опозиције је што кроз медије најављује шта ће да уради – истакао је Шкоро.

Шта је још изјавио Шкоро, погледајте и послушајте у веома интересантном интервјуу.