Прочитај ми чланак

Срђан Ного: Вучић 2020. масовно насељава мигранте по Србији (Докази)

0

Гост ванредне емисије медијских кућа „Центар” и „Србин.инфо” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је независни народни посланик, Срђан Ного.

Тема емисије је била мигрантска криза и бојкот предстојећих парламентарних избора, који треба да се одрже у нашој држави у пролеће 2020. године.

У емисији се још говорило и о режимској хајци на Срђана Нога која је акумулирала кривичном пријавом против њега, плану да се размештавају страни држављани по Србији, природи и начину извођења самоубистава у Србији, улози Фронтекса у Србији и новој мигрантској кризи, сукобу Рома са мигрантима и потреби да се повуче српски потпис са Даблинског споразума.

Такође, било је реч и о томе зашто Срђан Ного многима смета у власти, како је Вучић задржао радикалски новац; односно о бојкоту парламентарних избора који се одржавају у Србији у пролеће 2020., Вучићевом спиновању у медијима и народној подршци опозицији, СНС бирачком телу, изборним крађама, излазности народа на изборима у Србији, овереној изјави сваког кандидата за јавну функцију и техничкој влади која би организовала прве поштене изборе у Србији.