Прочитај ми чланак

СРБИН СА КОСМЕТА ОДРЖАО ЛЕКЦИЈУ ВУЧИЋУ:Ви сте издали КиМ,а а сад је само остало…

0

Председник Србије Александар Вучић већ дуго не сме да изађе на дуел са било којим политичким противником, а поготово избегава да суочи своје ставове по питању Косова и Метохије. Звонко Михајловић, Србин из Штрпца који је био и последњи председник те општине изабран по законима Србије, отишао је пред зграду Председништва где је жестоко одговорио на дефетистичке ставове председника Србије по питању јужне српске покрајине.

Михајловић је одговорио на све што је Вучић говорио о Коосмету на последњој конференцији за медије.

– Истина је нешто сасвим друго. Ви сте издали Косово и Метохију, ви сте Косово предали Албанцима и сад је само остало како да убедите народ да је то што сте урадили исправно и добро. Никада нећете успети да убедите народ у то! – поручио је Михајловић председнику Александру Вучићу.

Михајловић је рекао да је Вучић тзв. “унутрашњи дијалог” водио по ситему “хајде да се договоримо да буде онако како ја кажем”.

– Оваквом борбом сте нас довели у ситуацију да све више Срба размишља да напусти Косово и Метохију јер не ужива подршку своје државе, државе Србије – рекао је он и оптужио је Вучића да је у покрајини наравио поделу на подобне и неподобне Срби по критеријуму ко подржава СНС, а ко не.

Михајловић је поздравио став СПЦ око Космета и позвао их да баце анатему на Александра Вучића и Владу Србије због политике према КиМ.

Погледајте шта је Михајловић поручио Вучићу: