СРБИН.ИНФО сазнаје: СНС обуставио све предизборне активности у Београду?

0

Руководство Српске напредне странке данас поподне је обуставио предизборне активности (анкете од врата до врата, штандове на улицама...), саопштено је општинским челницима у Београду од стране Изборног штаба СНС.

Бројни грађани су приметили да активисти СНС данас поподне убрзано склањају своје штандове, иако су многи неколико сати раније постављени.

На питање: „Зашто склањате штандове које су тек поставили?“, активисти су одговорили да су управо добили инструкцију из Изборног штаба СНС да хитно обуставе предизборне активност попут рада на штандовима и анкете „од врата до врата“.

Грађани су питали који је разлог, да ли је коронавирус или нешто друго, али ни активисти нису знали да наведу који је разлог хитне обуставе предизборних активности јер им није конкретно наведено из Изборног штаба СНС.

Такође, редакцији Србин.инфо јавили су се читаоци који тврде да је данас у просторијама општинских одбора СНС почело прикупљање потписа за изборну листу Заветника.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!