Прочитај ми чланак

СРБИН.ИНФО: НАТО „ботови” у офанзиви на Србију и Русију

0

NATO yes obama no putin

Како се борити против већинске подршке српског народа Русији? Тешко, али представници НАТО интересне групе у Србији се не предају лако.

Како редакција „Србин инфо” сазнаје од извора блиском једној НВО организацији финансираној са Запада, последњих неколико недеља ангажована је група такозваних „ботова” са задатком да на интернет сајтовима, друштвеним мрежама и у коментарима испод текстова, покрену праву антируску кампању.

Циљ је да се одлучним спиновањем Русија прикаже као највећи непријатељ Србије, Владимир Путин као диктатор, а Европска унија као једини пут за „нормалне грађане Србије”. Ова група не коментарише само политичке вести, већ агресивно наступа и испод интренет текстова о недавно одржаној Евровизији. Њихов аргумент је и „ето какви су вам Руси браћа, када нам нису дали ни један поен за песму Бојане Стаменов”.

Без сумње, аргумент какав ни СНС „ботови” не би могли да смисле. И баш као што је то случај са СНС ботовима, и НАТО „компјутерски пионири” су добили, додуше много „масније” дневнице за своје антируско деловање, а обезбеђен је уређај за „фингирање” плусева и минусева на коментарима.

НАТО ботови велику помоћ имају и послушничких медија у Београду, који су у последњих недељу дана интензивирали антируску реторику. У овоме посебно предњаче дневни лист „Блиц” и телевизија „Б92”.

Са њихових интернет страница, ТВ прилога и штампаних издања могли смо у протеклом периоду да „сазнамо” како СИДА коси руску популацију, да је наше пријатељство са Русијом велика заблуда, да нам из Европе стиже много више пара…

Ове медијске куће су почеле и да отворено заговарају смену примјера Македоније Николе Груевског, који је недавно изјавио да ни по коју цену неће одустати од руског гасног пројекта – „Турски ток”.

И ту се управо крије (медијска) нервоза Запада, у чињеници да би четири државе – Грчка, Македонија, Србија и Мађарска, могле макар у овом сегменту да откажу послушност новом фашистичком поретку.

Србин инфо – Алексеј Димитријевић