Прочитај ми чланак

Србин инфо на изборима у Америци! Миодраг Зарковић: Идем да видим крај САД? ВИДЕО

0

Редакција "Србин инфо" имаће специјалног извештача са предстојећих избора у Америци, а реч је о нашем сараднику Миодрагу Зарковићу, који ће за наше читаоце и гледаоце преносити догађаје са можда и најважнијег политичког догађаја у 21. веку.

– У шали кажем да идем да видим крај Америке. Заправо, ситуација у САД није нимало наивна и постоје реалне основе и да дође до сукоба уколико једна од страна не призна пораз на изборима.

Оно што је сигурно, какав год да је Трамп, за Србију је много боља опција он од глобалисте Бајдена.

Када је реч о домаћој сцени, фрапира Вучићева изјава да мигранти нису направили готово ни један инцидент у Србији. Мигрантски злочини се ни евидентирају. Кад људи зову полицију и кажу покушао је мигрант да ме силује, они кажу „па, добро, неће више“.

Разлог због чега је Вучић одуговлачио с Владом је био тај што је Вучић тражио начин да избаци Дачића из комбинације, а да задржи СПС, јер су поделе код социјалиста огромне.

Тужно је то што се руски утицај свео на Дачића, а тужно је и то што је Вучић практично истиснуо руски утицај из Србије. Руси ће без нас преживети, али ми без Русије – нећемо. Вучић води погубну политику која ће Србију оставити без заштите и ради све у корист србомрзаца и другосрбијанаца.

Вучић је Вашингтонским споразумом дао сигнал свим земљма у свету да признају независно Косово. Вучић је званично другој држави поверио суверено право да нам бирају где ћемо куповати енергенте и технологију, продавао је и своју територију. И за то Вучића нико не напада, од патријарха Иринеја до Маринике Тепић – поручио је Здравковић.

Шта је још изјавио наш саговорник, погледајте у видео прилогу.