Прочитај ми чланак

СРБИН ИНФО Брнабић црта мету на челу нашој медијској кући,захтевамо хитну реакцију

0

Скандалозним изјавама Ане Брнабић у којима је портал "Србин инфо" довела у везу са нападима на децу и бившу преминулу супругу председника Александра Вучића, оптужбама да смо ксенофоби и покушајем да уређује наш портал, председница Владе Србије је нацртала мету на челу запосленима ове медијске куће због чега захтевамо хитну реакцију и заштиту свих надлежних институција и удружења.

Овим наступом, Ана Брнабић је најбоље показала у каквим условима егзистирају независни медији у Србији и каква је заиста медијска атмосфера уочи почетка предизборне кампање.

Наша медијска кућа ће о овим нападима известити и европске институције, који су управо ових дана изјавиле да очекују веће медијске слободе у Србији.

Захтевамо да се о нападу Ане Брнабић на „Србин инфо“ огласе и Министарство културе и медија, Регулаторно тело за електронске медије, Удружење новинара Србије, као и Независно удружење новинара Србије. Такође, осуђујемо нападе премијерке Брнабић на дневни лист „Данас“.

Портал „Србин инфо“ је свакодневно изложен жестоким ДДоС нападима у покушају да му се онемогући рад. Реч је о нападима из Србије, за које је неопходна велика база и огромна средства, а које једино може да обезбеди држава.

Ана Брнабић је у намери да нас дискредитује, увреди и нанесе финансијску штету заправо припремила терен да се одигра неки нови трагични чин као што је то био покушај убиства новинара Милана Јовановића из Гроцке.

Послушајте изјаву Дејана Петра Златановића главног и одговорног уредника Србин.инфо: